*за резервации на бунгала SeaView Deluxe и SeaView, моля да се обадите на телефоните от контакти
*запази повече и вземи повече на телефоните от контактите

Модерното къмпингуване

Добре дошли в един от най-добрите къмпинги в България. Заобиколени от слънце и море с директен достъп до грандиозния пясъчен залив, Camping Gradina гарантира на своите гости безметежни дни на открито и закрито.
В нашите зашеметяващи бунгала ще откриете просторна спалня с голямо легло и прозорци от пода до тавана. Отделно жилищно пространство за почивка и хранене и елегантна баня. Отразявайки плажната обстановка, интериорите са успокояващи в меки, земни тонове в хармония с вътрешната и външната естетика на вашето бунгало.
Всяко бунгало разполага с два шезлонга и чадър на плажа в близост до водата Отпуснете се до вълните в мрежест хамак или се потопете в морето, когато пожелаете, докато попивате спокойствието на нашия романтичен и спокоен къмпинг. Прегърнете слънцето, солта и морето.
Избягайте от рутината и намерете свобода в нашата рядка и вдъхновяваща обстановка на Camping Gradina. Разположете караваната си и останете с нас цяло лято. Отпуснете се под просторния си външен навес директно върху пясъка докато “работите от вкъщи” или се забавлявате.
Открийте увитите мрежести хамаци, окачени из целият къмпинг близо до пенливата вода и пясък, които ограждат вашият летен дом и се насладете на хубава книга с чаша разхладителна напитка.